De ce sa alegi Medierea ? Pentru ca Medierea este :

mediere campina birouRAPIDA - Un proces poate dura luni, chiar ani si, in plus, genereaza costuri mari si stres intens. Prin mediere se pote ajunge, in doar cateva ore, la o solutie

IEFTINA - Medierea costa mai putin decat o procedura juridica. Se evita cheltuielile de judecata, taxele judiciare de timbru, onorariile expertilor, etc. iar UN MEDIATOR COSTA MAI PUTIN DECAT DOI AVOCATI !

VOLUNTARA - poti renunta oricand la ceea ce se intampla la mediere. Nimic nu are loc fara acordul tau.

LIBERA, PARTILE DECID SOLUTIA - intr-un proces decizia apartine instantei si iti poate fi complet defavorabila. In mediere Partile decid singure solutia. Nu iti poate fi impusa o solutie.

CONFIDENTIALA - un proces este public, medierea este confidentiala. Ceea ce se discuta, ceea ce se intampla pe parcursul medierii este confidential.

FLEXIBILA - Sedinta de mediere este stabilita in functie de programul partilor si al mediatorului. In comparatie, instanta impune prezenta la o un moment anume in sala de judecata.

PASTRAREA IMAGINII - un proces, chiar si castigat, poate sifona imaginea publica a unei persoane sau a unei companii, lucru ce poate fi mai pretios decat valoarea materiala in disputa. Prin Mediere expunerea publica este evitata, discretia este asigurata, confidentialitatea garantata.

PASTRAREA RELATIEI - in unele cazuri este de dorit ca sa fie pastrata, continuata relatia cu partea cu care avem o disputa. Un proces, a carei durata se poate masura in ani, relatia dintre parti se deterioreaza, poate ireversibil, conflictul din instanta sa inversuneze partile si ruptura relatiei sa devina ireversibila. Prin natura ei, Medierea duce la evitarea acestor situatii transformand un conflict intr-o neinelegere, apoi intr-o negociere si in final la o solitie, fara sa agraveze relatia ci sa o repare.

... si multe alte avantaje, beneficii ale Medierii, motive pentru a apela la serviciile noastre, in Ploiesti, Campina sau Sinaia - Prahova, sau Bucuresti


Imagini

ploiesti prahova divort ploiesti prahova partajploiesti prahova breazaploiesti breaza sinaiaploiesti sinaia campina divortploiesti divort campina c

Servicii de Mediere

litigii comerciale, somatii plata, nerespectare contract 
  • mediere familiala: divort, partaj, incredintare minori
  • civile: Grantuire, Revendicare, Pretentii, Evacuare, Partaje, mosteniri.
  • litigii de munca: conflicte intre angajati sau intre angajati si angajatori, Drepturi banesti, imputatie, desfacerea contractului de munca
  • penal - plangeri prealabile
  • medical - disputa pacient-medic
  • financiar-bancar: probleme contractele de credit, leasing, ipotecare, etc-
  • protectia consumatorului
    • si, practic, in orice domeniu in care se manifesta un conflict

Contact

Birou Mediator Munteanu Dorin

Serviciile noastre sunt disponibile in PRAHOVA Ploiesti, Campina si Sinaia.

Telefon:         0756-380.333

Adresa:            Breaza, str, Jupan Neagoe Draghicescul nr. 6,

Campina, str. 1 Decembrie 1918 nr.19, Bl. R59, ap.28

Ploiesti

Fix (UPC):        0344-105.047

E-mail:              dorinm2u@yahoo.com

Tags : mediator ploiesti birou campina sinaia pret mediere tarif